London

Een vriendin die al een jaar of 18 in Londen woont nodigde ons uit in het kader van moeder dochters  trips, om eens een keertje bij haar te komen logeren, zij zou dan onze gids zijn in het verkennen van deze interessante stad.Dat lieten we ons geen twee keer vragen en zo gingen we met z’n drietjes op weg naar Londen. Drie geweldige dagen waar we allerhande plekjes te zien kregen die je alleen nooit vindt. Heel toevallig vierde koningin Elizabeth haar négentigste verjaardag wat gevierd werd met een grote parade op Buckingham palace, Feest in de straten met ontbijt, steltlopers ballonnen voor de kinderen etc. Het was mooi weer dus de voor de gelegenheid lange tafels op straat waar mensen konden zitten voor iets lekkers.De luchtmacht kwam over voor een mooie show. Genoten hebben we ook van de ouderwetse zwarte taxi ’s rode bussen en telefoon cellen. De millennium brug de Big Ben de Tower Bridge De kunstenaars wijk bloemenmarkt enz. Te vlug gingen we weer mooi op tijd naar het vliegveld voor de terugreis . Daar werd een half uur vertraging aangekondigd vanwege het slechte weer. Er was nl op deze laatste dag een flink onweer . Na dit half uur werden we getrakteerd op nog een uur en wéér een half uur. Buiten bleef het grauw.Het werd een beetje penibel want we moesten vanaf Schiphol met de trein naar Limburg en de laatste trein had nog een kwartier de volgende ging niet verder meer dan Eindhoven.En ja daar kwam de volgende melding, nóg  een half uur erbij. Nu zijn wij vrij optimistisch en maakten we het plan om een familie lid of vriend te bellen om ons in Eindhoven op te komen halen dat zou wel na middernacht worden 😦 Maar weer en nog meer oponthoud, eindelijk kwam het verlossende bericht reizigers naar A’dam konden instappen, maar nu reed ook de trein nog maar tot Utrecht. De vlucht ging voorspoedig Hoera! Maar het hoera was voor voorbarig. Op het station Schiphol werd het bericht doorgegeven dat de laatste trein naar Utrecht wegens werkzaam heden niet vertrok en er werden bussen ingezet. Het was ondertussen wel heel vervelend geworden om vrienden te vragen ons op te komen halen. Maar dan ken je onze vrienden niet , wij belden vanuit A’dam en bij aankomst in Utrecht was hij op 5 min rijden bij station Utrecht. s’M orgens tegen vieren waren we thuis, onze redder in nood had voor hij thuis vertrok kunnen regelen met zijn baas voor een snippermorgen de volgende dag. De laatste Murphy ervarin g is ondertussen vrijwel vergeten, de mooie stad dankzij de foto’s niet.

Groetjes.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op London

 1. J@n. zegt:

  Hè wat vervelend dat we geen foto’s geplaatst krijgen, maar het was in ieder geval weer een heel geslaagd uitje van mijn schatten!

 2. rietepietz zegt:

  Héél vervelend dat de terugreis met zoveel oponthoud gepaard ging maar gelukkig hadden jullie wél heel mooie dagen in Londen doorgebracht. Inderdaad een leuke extra die jarige vorstin want al die toeters en bellen rond zo’n feest zie je normaal natuurlijk niet.
  Ondertussen heb je het slaapgebrek wel verwerkt denk ik;-)

 3. jokato zegt:

  Ha Joke,
  Zie nu pas je mooie verslag van de Londenreis! Dat was natuurlijk genieten om alle leuke plekjes te zien dankzij jullie goede gids. Jammer van de vertragingen met de terugreis maar die zijn jullie vast alweer vergeten als jullie de foto’s weer bekijken.
  Groetjes Toos.

 4. Raafje & Jeroen zegt:

  Jullie komen nog eens ergens. London is the place for you. Van harte gefeliciteerd met je mannetje Joke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s