4 Landenrit

 

 

Afgelopen weekend weer de 59ste vierlandenrit beleefd, waarvan ik er 19 keer heb meegedaan ( Jan 34 keer) en ieder jaar weer was het met heel veel plezier.

Het wedstrijdelement kan veel pech en geluk geven en de pech overheerste dit jaar, we kwamen namelijk in België bij een wegomlegging in een stadje, waar ook nog de zaterdagmarkt in volle gang was, in een file terecht die voor ons ongeveer een half uur duurde, (=30 strafpunten) voor we eruit waren, dus wat strafpunten betreft zaten we al meteen op het niveau dat we normaal in 2 dagen halen. Echter niet getreurd, dan maar genieten van de omgeving en mede door het prachtige weer konden we dat volop. Geweldig, wat de organisatie voor mooie wegen en vooral weggetjes, waar je anders nooit zou komen, voor ons gevonden heeft.

Na een heel gezellige avond met de overige deelnemers van ons groepje, we doen namelijk al jaren mee met 5 auto’s, dus 10 personen, en na een goede nachtrust gingen we er de tweede dag weer met veel animo tegenaan en ook toen was het genieten, tot ’s middags, toen begon het zachtjes te regenen en toen we weer in Nederland terug waren gingen de hemelsluizen pas goed open. Dat was zoveel als een ‘Welkom thuis’ als het ware 😉 Maar het kon de pret niet drukken. Voor ons was het toch weer een geslaagde vierlandenrit en we zien weer uit naar volgend jaar voor het jubileumjaar van de vierlandenrit voor de 60ste keer, bij leven en welzijn.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op 4 Landenrit

 1. J@n. zegt:

  Maar leuk was het!!!!

 2. rietepietz zegt:

  Ha een nieuw logje, ik had al bijna een “Stockholmsyndroom;-) .
  Dat was dus vette pech hebbenen toch jammer als je daardoor slechter scoort dan je gewend bent. Ik herinner me dat jullie groep het vorig jaar juist zo goed had gedaan.
  Maar zoals je al zegt, hoofdzaak is natuurlijk dat jullie het tóch erg leuk gehad hebben.
  Leuk die 2 panoramafoto’s!

  • datzalwel zegt:

   Winnen is dan natuurlijk nóg leuker maar alleen al het nakaarten sávonds met de groep en een glaasje is altijd heel gezellig.En onderweg blijf je je verbazen hoe de organisatie zoveel mooie paadjes weggetjes en uitzichten weet te vinden. We proberen het volgend jaar gewoon weer. 🙂

 3. datzalwel zegt:

  Haha je hebt volkomen gelijk. Als het ongezellig was hadden we misschien 3 keer mee gedaan om te zien of het nog zou veranderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s