Uitstapje.

IMG_0193Na een hele serie prachtige foto’s te hebben bekeken van een Rotterdamse fotograaf, en wie kan een stad beter presenteren dan een inwoner die ook nog eens prof is, besloten wij ( 4 vriendinnen ) een bezoek te brengen aan deze dynamische stad. een wandeling uitgeprint en met veel zin op pad. Twee van ons hadden een meereis kaartje wat een flinke slok op een borrel scheelt. In Eindhoven moesten we overstappen naar perron 6. Het was héél erg druk want ook sail Amsterdam trok de nodige liefhebbers. Een grote massa steeg de trappen op, en boven aan gekomen wachten Marian en ik op de volgende twee die achter ons liepen. Nr drie kwam al snel maar nr vier bleef weg. Op een gegeven moment werden we ongerust. Ze zal toch niet gevallen zijn ? Twee van ons gingen kijken ieder een andere kant op de derde bleef boven voor het geval dat ze toch nog zou opdagen. De trein naar Rotterdam vertrok zonder ons. De mobiele telefoon geprobeerd, sh….. voice mail. Even later ging mijn telefoon, hoera ! Dat was de vermiste. De opluchting was van korte duur. Het was haar man die belde met háár telefoon die thuis lag. Nu was er nog eentje meer ongerust. Wat te doen. We hebben toch maar de volgende trein genomen terug gaan was ook geen optie. Iets minder goed gemoed stapten we uit op centraal en ja hoor, daar stond mevrouw. In alle drukte was ze ons kwijt geraakt en nam maar aan dat we al ingestapt waren. Toen de trein vertrok zag ze ons staan wachten maar wij zagen haar niet. Gelukkig voor haar heeft ze geen controle gehad want met een meereis kaartje had dat nog een flinke boete op kunnen leveren. De dag is verder schitterend verlopen. Het mooie station de Deftse Poort het gemeentehuis de Erasmes brug  de markthal de Euromast de gezellige terrasjes. Na een flink aantal uur later en drie blaren rijker hebben we het allemaal gezien en ervan genoten. De terugweg verliep voorspoedig.IMG_0160Een klein stukje van het mooie plafond in de markthal.  Groetjes.

IMG_0166 Rotterdam_15 20 08_5039

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

9 reacties op Uitstapje.

 1. J@n. zegt:

  Dus het was weer een geslaagd uitje naar Rotjeknor. Gelukkig heb je de vriendin nog teruggevonden en blijkt maar weer eens dat je je mobieltje steeds (opgeladen) bij je moet hebben.

 2. rietepietz zegt:

  Whahaha, ik dacht dat ik de énige was die altijd rare dingen meemaakt rondom het treingebeuren! Gelukkig kwam alles toch nog goed .Het toont ook wel aan hoe handig in zo’n geval een mobieltje is maar ja, dán moet het niet thuis blijven liggen natuurlijk!
  Je bent al verder dan ik, de markthal heb ik nog niet gezien, je hebt een mooi stukje plafond!

 3. jokato zegt:

  Hoi Joke,
  Wat leuk om weer eens wat bij je te lezen! Je hebt er weer een mooi verhaal van gemaakt met mooie foto’s. Een dagje uit met vriendinnen is altijd gezellig en om zulke dingen kun je achteraf meestal wel lachen en jij hebt weer voer voor een logje.
  Groetjes Toos.

 4. Dat is dan wel schrikken als je je vriendin ineens kwijt bent en dat ze haar mobieltje dan ook nog eens niet mee heeft. Gelukkig hebben jullie elkaar teruggevonden en er verder een geweldige dag van gemaakt.

 5. Villasappho zegt:

  Het prachtige Rotterdam! Mooi om te zien en lezen dat je zo van die stad kan genieten;)

 6. rietepietz zegt:

  veel plezier bij je volgende uitstapje, richting “schandinavië ” dacht ik? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s