Valentijn

De dag voor geliefden. Een heel breed begrip. Om de 14 dagen hebben wij met 5 vriendinnen een gezellige “bijpraat “avond. wij kennen elkaar ongeveer 35 jaar. Onze vriendschap is begonnen met een ontmoeting aan de school waar onze kinderen allemaal voor het eerst naar toe gingen. En houd nog steeds stand. Elke donderdag gaanwe bij toerbeurt dan naar de een dan naar de ander. Er wordt dan gezorgd voor koffie/thee en daarna een glaasje wijn met wat lekkere snacks. Omdat de laatste bijeenkomst op donderdag 14 februarie viel had een van ons het idee om dan ter gelegenheid van Valentijn de  bevestiging van onze jarenlange vriendschap te vieren met een gezamelijk etentje. En dan niet in een restaurant maar  bij diegene thuis die dan de rest zou ontvangen. Ieder zou iets meebrengen.  Het werdt een heerlijke avond, ieder had zijn best gedaan op soep , broodjes gezond, heerlijke salade bosbessentaart enz al naar gelang waar de kwaliteiten van de bereidster lagen. Bij al dat lekkere eten waren we ons er ook heel sterk van bewust dat zo’n vriendschapsband ook heel waardevol is. Niet voor de commercie maar onze Valentijn was dik geslaagd.

imagesCACPE0YN

Groetjes.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

9 reacties op Valentijn

 1. J@n. zegt:

  En voor mij is het onbegrijpelijk dat het tussen jullie in dat groepje al zo lang zo goed gaat.
  Als je jullie soms zo bezig hoort als je met dat clubje je bijeenkomst bij ons hebt. 😉

 2. J@n. zegt:

  Nou had ik vergeten aan te vinken dat ik op de hoogte gehouden wil worden van je nieuwe logjes en omdat dit toch niet te vaak voorkomt heb ik het dan nu maar gedaan.

 3. rietepietz zegt:

  En zó hoort het op Valentijnsdag! Lijkt me héél bijzonder om zo’n mooie groep vriendinnen te hebben die elkaar blijven volgens in iedere levensfase! Knap dat het “heel gebleven is “want soms veranderen vriendschappen juist omdat de levens veranderen met de tijd!
  Leuk weer eens een logje te vinden bij, ik neem je natuurlijk altijd gewoon in m’n rondjes mee omdat ik niet met feeds werk 😉

 4. datzalwel zegt:

  Dat is het ook Rietepietz, we kennen het wel en wee van ieder van ons. Bij verdriet hebben we altijd steun en de vreugde word ook gedeeld. De “grote ” vacantie word gewoon met de eigen man of vriend gehouden die komen dus ook niets te kort en de twee jaarlijkse dagjes met de vriendinnen zijn weer héél anders qua beleving en conservatie.

 5. Billy zegt:

  het lijkt wel een beetje op wat wij hebben met onze vriendenbende
  Heerlijke Valentijn, Joke!

 6. datzalwel zegt:

  Inderdaad Billy, heel waardevol zo’n clubje. Voor jou ook een fijne Valentijn.

 7. platoonline zegt:

  Dat is een prachtige bevestiging van vriendschap en nog gezellig ook. Nu doen wij niet aan Valentijn maar het is toch erg leuk het bij anderen, en hier bij jou, te volgen. Moge de vriendschappen nog lang duren.

  • datzalwel zegt:

   Het kwam toevallig zo uit dat ons twee wekelijks avondje op Valentijnsdag viel en daar profiteerden we van om wat extra’s te doen. Normaal doen wij ook niet aan Valentijn maar nu ( niet dat dat nodig is ) hadden we een smoes 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s